Услугите, които предлагаме

РАЗРАБОТВАНЕ И ПРОЕКТИРАНЕ НА ФАСАДИ ОТ  ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Естествените камъни не се влияят от киселини и други химични вещества, като същевременно издържат на студ, вятър, дъжд, жега, удар… Освен това, много по-рядко се нуждаят от освежаване, в сравнение с другите облицовъчни материали, губещи първоначалните си характеристики в кратък период от време. За да вземете най-доброто решение, съобразено със спецификите на вашия обект, може да се обърнете към PIETRA! Ние ще разработим и проектираме вашата фасада от естествен камък, така че да останете наистина доволни!

ПОЛАГАНЕ И МОНТАЖ НА ДОСТАВЕНИТЕ ОТ НАС КАМЪНИ И ПОКРИТИЯ ОТ ГРАНИТОГРЕС ЗА НАСТИЛКИ В ОБЩИ ЧАСТИ

PIETRA предлага на своите клиенти огромно разнообразие от камъни и покрития от гранитогрес, подходящи за общите части на всеки проект, независимо от предназначението и мащаба му. С радост бихме искали да ви съобщим, че отскоро дейността на компанията се разрасна още повече! Вече не просто може да поръчате луксозни настилки на водещи световни марки при нас. Ние ще извършим техния монтаж, така че качественото затваряне на цикъла от инженерингови услуги, от които имате нужда, да бъде гарантирано. Защото знаем колко важно е да се работи само с коректни и надеждни партньори!

ИЗПЪЛНЕНИЕ И МОНТАЖ НА ПОКРИТИЯ В ЛУКСОЗНИ ИНТЕРИОРИ И ФОАЙЕТА

Ние от PIETRA сме наясно колко важни е перфектните резултати за клиентите ни. Луксът в помещенията или фоайетата на всички видове сгради показва не просто внимание към детайла. Той е тясно свързан с отношението към живота! Ето защо се стремим да осигурим най-добрите инженерингови услуги на нашите партньори, които се опитват да постигнат перфектна визия. Проектираме, доставяме и монтираме луксозни покрития, подходящи за настилките и облицовките в сгради от всякакъв тип. В нашето портфолио има само висококачествени продукти, които позволяват да се сбъднат и най-смелите интериорни проекти!

ПОЛАГАНЕ И МОНТАЖ НА ПЛОЧИ ОТ ЕСТЕСТВЕН КАМЪК И ГРАНИТОГРЕС ВЪРХУ ДВОЕН ИНСТАЛАЦИОНЕН ПОД

Сред най-актуалните тенденции в света на строителството е поставянето на двойни инсталационни подови системи. Обикновено тази технология се използва в бизнес и административни сгради. Чрез подходящата настилка пък се постига завършен вид на интериора в архитектурен стил, избран от клиента. От PIETRA предлагаме на своите партньори широка гама от плочи от естествен камък и гранитогрес, подходящи за употреба върху двоен инсталационен под. Нещо повече - опитвайки се да постигнем съвършенство във всички аспекти от дейността си, вече се занимаваме с полагане и монтаж на настилките, които доставяме! Обърнете се към нас, ако ви трябва надежден партньор по пътя към перфектния интериор!

We've partnered with

TOP
× WhatsApp